Judith Gritter

Mijn opleiding ergotherapie heb ik gedaan in Hoensbroek, in 1987 ben ik hiervan afgestudeerd. Daarna ben ik eigenlijk steeds in de ouderenzorg aan het werk geweest. Eerst in het midden van het land, daarna in het westen. In 1993 verhuisden we naar de kop van Overijssel en sindsdien werk ik bij Meriant. In werk zowel in de locaties van Meriant zelf, enkele locaties van Liante en bij mensen aan huis in de regio Wolvega en omstreken.

Wat mij zo enorm aantrekt in de ouderenzorg is de diversiteit aan cliënten. De een woont nog thuis en wil daar zo lang mogelijk blijven wonen, de ander woont in een instelling maar wil toch zoveel mogelijk zelf blijven doen. Ik kijk graag naar wat voor iemand belangrijk is, wat voor persoon is hij/zij en welke mogelijkheden zijn er nog zodat iemand de dingen die hij/zij zo graag zelfstandig wil doen, kan blijven doen.

Door middel van therapie en oefenen óf door het aanpassen van de omgeving en het inzetten van hulpmiddelen probeer ik samen met de cliënt en zijn naasten te zorgen dat cliënten weer zelf regie krijgen over zijn dagelijkse activiteiten en bezigheden. Daarbij vind ik het belangrijk om goed samen te werken met cliënt, zijn familie en andere behandelaren.

  • Delen

Kenmerken


Categorieën
Leeftijdscategorieën Ouderen
Hoofdgebieden Ouderenzorg

Algemeen
Functie titel Ergotherapeut

Specialist
AGB-code 88001237
Kwaliteitsregister 79901488990
Studie Ergotherapie Hoensbroek
Aandachtsgebieden Ouderen en volwassenen. Eerstelijn (bij mensen thuis) en woonzorg. Aangesloten bij ParkinsonNet
  • Delen

Gerelateerde pagina's


Behandelingen


    Specialismen