• Samen doen wat wél kan - fonds
  Samen doen wat wél kan - fonds

Ik wil doneren

Draag bij aan een goed en zinvol leven voor cliënten

Het Samen doen wat wél kan - fonds draagt actief bij aan een goed en zinvol leven voor alle cliënten. Waardevolle ervaringen opdoen en samen nieuwe herinneringen maken, daar gaan we voor!

Het Samen doen wat wél kan - fonds draagt actief bij aan een goed en zinvol leven voor alle cliënten. Waardevolle ervaringen opdoen en samen nieuwe herinneringen maken, daar gaan we voor!

Wij hebben jouw hulp nodig!

In 2024 realiseert het fonds beweegwensen en populaire georganiseerde uitjes. Om zoveel mogelijk wensen in vervulling te laten gaan, hebben wij jouw hulp nodig. Elke donatie, groot of klein, draagt bij aan het vervullen van deze wensen en het creëren van onvergetelijke ervaringen. 

Vorig jaar zijn meer dan 100 wensen vervuld!  

Ieder jaar mogen cliënten, verwanten, medewerkers en vrijwilligers een wens indienen. Deze wens is gericht op een unieke belevenis voor een cliënt die lastig te realiseren is. Bijvoorbeeld omdat het extra geld kost of omdat de organisatie ervan ingewikkeld is. Vorig jaar zijn er met dit fonds 100 wensen vervuld! Hierdoor deden 1.100 cliënten, 280 begeleiders en 80 verwanten nieuwe herinneringen op.  

ANBI-status

De Stichting Alliade is aangewezen als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit heeft als voordeel dat je jouw donatie belastingvrij kan schenken. Dat betekent ook dat er meer geld van jouw donatie overblijft, dan bij organisaties zonder ANBI-status. 

Wat levert jouw steun op?

 
Ervaringen voor het leven

Stimuleert gezonde keuzes

Actief meedoen in de samenleving

Versterkt en bevordert samenwerking

Wil jij helpen?

 • Elke financiële bijdrage is welkom, groot of klein. Kleine donatie maken één wens mogelijk. Dankzij grotere giften zijn er structureel bijzondere uitjes mogelijk en meer wensen die uitkomen.

 • Door ons op te nemen in je testament zorg je voor een betekenisvol nalatenschap. 

 • Door periodiek een schenking te doen, doneer je op een slimme manier belastingvrij.  

 • Laat jouw bedrijf actief bijdragen aan unieke belevenissen en toon jullie maatschappelijke betrokkenheid.

 • Wil je van dichtbij meemaken hoeveel plezier en bijzondere momenten de wensen opleveren? Draag een steentje bij door als vrijwilliger mee te helpen. En wie weet krijg ook jij mooie herinneringen voor het leven. 

  Hoe wordt jouw donatie besteed?

  Jaarlijks krijgen cliënten de mogelijkheid om een wens in te dienen. Met jouw bijdrage maak je het vervullen van deze wensen mogelijk.