Alliade

Aanpassingen van de coronamaatregelen per 6 november

Demissionair premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge kondigden op 2 november in de persconferentie extra maatregelen aan om de snelle verspreiding van het coronavirus af te remmen. Hieronder leest u wat dit voor Alliade betekent.

Mondneusmaskers weer verplicht
Komt u op bezoek bij een van onze locaties? Dan is het dragen van een chirurgisch mondneusmasker (type IIR) weer verplicht voor:

  • Alle bezoekers op alle ouderenzorglocaties.
  • Alle bezoekers op de gehandicaptenzorglocaties met meest kwetsbare cliënten. Op deze locaties ligt bij de ingang een mondkapje klaar voor bezoekers.

1,5 meter afstand opnieuw dringend advies
Binnen Alliade geldt opnieuw: houd zoveel mogelijk 1,5 meter afstand van elkaar. Dit geldt voor iedereen.

3e prik voor cliënten
De meest kwetsbare cliënten kunnen zoals het nu lijkt een 3e prik krijgen. Als Alliade bereiden we ons hierop voor. Zodra er meer duidelijkheid over is, ontvangt u hier meer informatie over.

Coronatoegangsbewijs
Vooralsnog is het niet nodig om een coronatoegangsbewijs te laten zien bij bezoek aan onze locaties. De enige uitzondering hierop zijn enkele dagbestedingslocaties met een horecafunctie bij Talant en Wil.

Basisregels blijven belangrijk
Blijf de basisregels volgen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. We kunnen elkaar nog steeds besmetten, ook na vaccinatie. Blijf handen wassen, en houd zoveel mogelijk 1,5 meter afstand. Bij klachten: blijf thuis en laat u snel testen.

© 2021 - Alliade
Inloggen
scrollen