Alliade

Definitieve gunning Wmo-begeleiding Súdwest-Fryslân

GGZ Friesland en Alliade hebben zich samen ingeschreven voor de aanbesteding rond de Wmo-begeleiding in de gemeente Súdwest-Fryslân. Inmiddels is bekend geworden dat dit samenwerkingsverband twee van de vier gebieden definitief gegund heeft gekregen.

De juiste ondersteuning op de juiste plaats
Met de gunning van deze aanbesteding worden wij samen met GGZ Friesland in de gebieden Sneek Zuid en het Buitengebied verantwoordelijk voor alle Wmo-begeleiding van de inwoners van deze gebieden. Deze Wmo-begeleiding bestaat uit individuele begeleiding, groepsbegeleiding, dagbestedingsactiviteiten, persoonlijke verzorging en kortdurend verblijf. Dit vraagt om een uitgebreid zorgaanbod en specialisme op veel verschillende gebieden. Alliade en GGZ Friesland bundelen daarom de krachten en gaan samen de zorg leveren.

Hierbij staat voorop dat de mensen die deze ondersteuning nu al ontvangen deze ook in de toekomst blijven houden. Hierbij kijken we goed hoe de ondersteuning past bij hun persoonlijke situatie. We gaan de zorg zo dicht mogelijk bij huis leveren en aansluiten bij de activiteiten en voorzieningen die er in de buurt zijn.

Zorgvuldige overgang
De nieuwe overeenkomst gaat in op 1 januari 2022. Iedereen die momenteel gebruikmaakt van Wmo-begeleiding in de gemeente Súdwest-Fryslân wordt uitgenodigd voor een gesprek. Hierbij staat voorop dat we er alles aan doen om iedereen zo zorgvuldig mogelijk over te laten gaan. Zolang men nog geen gesprek heeft gehad, houden ze de Wmo-begeleiding die ze nu ook krijgen.

We zijn ontzettend blij met deze uitkomst en kijken uit naar een mooie samenwerking met GGZ Friesland en alle andere betrokken partijen.

© 2021 - Alliade
scrollen