Alliade

Missie en visie

De beste zorg en een goed leven voor onze cli├źnten. Dat is de basis van onze dienstverlening. Wij bieden persoonlijke, betrouwbare en deskundige ondersteuning en behandeling aan kwetsbare mensen. We doen dat samen met onze zorgpartners Talant, Meriant, Reik, Wil, Zorgkompas, BaanPlus, Support&Co, OuderenPsychiatrieFriesland en Kennr.

Onze visie: Altijd in verbinding
We worden ouder. Steeds meer mensen hebben hulp en ondersteuning nodig. Daar zetten wij ons dag en nacht voor in. Alliade verleent zorg en behandeling aan ouderen en aan mensen met aangeboren en niet-aangeboren hersenletsel. Daarnaast bieden we specifieke zorg aan mensen met een verstandelijke beperking en psychiatrische problemen.

Kwaliteit van leven staat bij ons voorop. Wij luisteren daarom graag naar u. Wat heeft u nodig? Wat vindt u belangrijk in uw leven? Zo houdt u de regie in eigen hand. Wij zoeken verbinding met uw sociale netwerk, uw familie. Maar ook met andere mensen, groepen en organisaties in de samenleving. Zorgen doen we samen.

Zorg die bij u past
Persoonlijke aandacht, betrouwbaar en deskundig. Dat zijn onze kernwaarden en die mag u ook van ons verwachten. Onze medewerkers hebben hierin een vooraanstaande rol. Dag in dag uit verlenen zij zorg op maat. Zorg die bij u past. Om dit als zorggroep goed te kunnen doen, blijven we onszelf verbeteren. Hoe precies? Daarover leest u meer in onderstaande samenvatting van onze visie en strategie 'Altijd in verbinding'.

© 2019 - Alliade