De nieuwste InZicht: Najaar 2023

1 december 2023

Eind november is de InZicht weer op de deurmat gevallen bij familie van cliënten van Alliade met een verstandelijke beperking. Deze editie staat weer bomvol mooie verhalen van cliënten en interessante weetjes. Zo nemen we je mee naar de race dag in Assen, hebben we een echte zanger in ons midden en is er een mooi verhaal over de toppers die hebben gewerkt aan verkeersveiligheid in Damwoude. 

Persoonlijke verhalen en een prachtig uitje vanuit het wensenfonds

Deze keer hebben we opnieuw prachtige ervaringsverhalen mogen verzamelen. Zo staat er een bijzonder interview met Sven Dorenbos, die zelfstandig woont op een prachtige locatie in Leeuwarden: Zuidergrachtswal. Hier wordt 24-uurszorg geboden vanuit Alliade, waar Sven uitstekend mee overweg kan. Daarnaast deelt Dennis zijn muzikale kwaliteiten en zijn werkervaring bij Carré in Drachten. Ook brengen we nieuws over onze nieuwste locatie, Selmien East in Ureterp.

Over InZicht

InZicht is het blad voor familie van cliënten van Alliade met een verstandelijke beperking en verschijnt twee keer per jaar. Het blad wordt ook naar relaties en de locaties van Alliade gestuurd. Benieuwd naar de InZicht? Bekijk de digitale versie.

  • Delen

Kenmerken


Categorieën
Leeftijdscategorieën Jongeren
Jong volwassenen
Volwassenen
Hoofdgebieden Gehandicaptenzorg
  • Delen