Lees nu het Ontdek Alliade magazine

8 november 2023

In ons nieuwe magazine ontdek jij met welke zorg, ondersteuning en behandeling Alliade jou kan helpen. Wij zijn er voor mensen die moeite hebben om zelfstandig te leven en mee te doen in de samenleving. We helpen kwetsbare ouderen en kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking op allerlei verschillende manieren.

Persoonlijke verhalen

Onze collega’s zetten zich iedere dag in om cliënten te helpen. Thuis of op één van onze woon- of werk & dagbestedingslocaties. In het magazine lees je de persoonlijke verhalen van cliënten en verwanten van Alliade. Zo vertellen de ouders van Daniël dat zij zich soms hulpverlener voelden, maar dat dit gevoel sinds Daniël bij Alliade woont helemaal weg is. Daar doen we het voor. 

Samen elke dag een beetje beter 

Bij Alliade kijken we niet alleen naar langetermijndoelen, maar hebben we ook aandacht voor de uitdagingen van vandaag. In het artikel op pagina 16 lees je hoe we voortdurend streven naar verbetering. Zoals directeur Oedo Zwart uitlegt: ‘We gaan van zorgend begeleiden naar ontwikkelgericht begeleiden.’ We houden focus op kwalitatieve zorg, maar moeten soms onze zorg anders organiseren. Zo blijven we bijdragen aan een goed en zinvol leven voor kwetsbare mensen.

Veel leesplezier!

  • Delen
  • Delen