Dromen waarmaken in 2024

5 maart 2024

Vorig jaar maakte het Samen doen wat wél kan - fonds 1.100 cliënten blij door langgekoesterde en bijzondere wensen in vervulling te laten gaan. Er hielpen 360 verwanten en medewerkers mee als vrijwilliger om dit te realiseren. Door dit fantastische succes maakt het fonds ook in 2024 dromen waar!

Dit jaar staan de wensen in het teken van beweging. Daarvoor zijn meer dan 150 wensen ingediend! De inspiratiecommissie heeft hiervan een selectie gemaakt. Bekijk de lijst met beweegwensen die uitkomen.

Populaire uitjes

Daarnaast worden er populaire georganiseerde uitjes aangeboden. Hierop kunnen locaties zich inschrijven. Voorbeelden zijn dagjes weg met de boot, naar AquaZoo of een theater die naar de locatie komt. Verwanten zijn ook van harte welkom en die extra hulp maakt nóg meer mogelijk.

Steun een wens  

Om in de toekomst cliëntwensen waar te blijven maken kan je vanaf nu ook financieel helpen. Steun daarom het fonds met een (kleine) bijdrage.

Het Samen doen wat wél kan – fonds zorgt voor waardevolle ervaringen en nieuwe herinneringen. Als cliënt doe je met deze belevenissen mee met de samenleving. Je werkt aan je zelfvertrouwen, eigenwaarde en je ervaart dat je ertoe doet. Het fonds draagt zo actief bij aan een goed en zinvol leven. 

  • Delen

Kenmerken


Categorieën
Leeftijdscategorieën Kinderen
Jongeren
Jong volwassenen
Volwassenen
Ouderen
Hoofdgebieden Ouderenzorg
Gehandicaptenzorg
Jeugdzorg
Werk & dagbesteding
Maatschappelijke ondersteuning
  • Delen