NLdoet: handen uit de mouwen bij Passiflora

14 maart 2022

Op vrijdag 11 maart stak PWO, onder de vlag van NLdoet, de handen uit de mouwen bij Passiflora. Het was een dag met een gouden randje.

Prachtige groene werkplek
Passiflora is een kwekerij voor vaste planten in Drachten van ruim een hectare groot. Verschillende cliënten van Talant hebben er een prachtige groene werkplek. PWO werd er hartelijk ontvangen, gevolgd door een mooie rondleiding van werknemer Marc en koffie met oranjekoek.

Handen uit de mouwen
Daarna gingen natuurlijk de handen uit de mouwen. We hebben daslook verpot, eenjarigen voorgezaaid en de zadenbibliotheek op orde gebracht. Tussendoor waren er soep en broodjes van de buren van Carré, het ontmoetingscentrum dat op hetzelfde terrein ligt. Het was een zeer geslaagde dag die we graag nog eens overdoen. Bedankt, Tijs, Jan, Wiebren, Marc, Wesley en alle anderen van Passiflora!

Wat is NLdoet?
NLdoet wordt elk jaar georganiseerd door het Oranjefonds. Het project brengt maatschappelijke organisaties en vrijwilligers op een laagdrempelige manier bij elkaar. Nog nooit meegedaan? Probeer het volgend jaar eens: het levert je een mooie, zinvolle dag op, waarmee je maatschappelijke organisaties helpt bij klussen waar ze zelf vaak niet aan toekomen.

Foto's

  • Delen
  • Delen