Begeleid werken voor mensen met een beperking in Friesland

Begeleid werken

Wil jij graag werken in een winkel, in de zorg, bij een bedrijf of op een boerderij? Bij Alliade kloppen verschillende bedrijven en organisaties aan voor jouw hulp.

Wil jij graag werken in een winkel, in de zorg, bij een bedrijf of op een boerderij? Bij Alliade kloppen verschillende bedrijven en organisaties aan voor jouw hulp.

Wij begeleiden jou en het bedrijf zodat jij aan het werk kan. Je begint met een leuke onbetaalde functie. Samen kijken we waarin jij je kunt ontwikkelen en groeien. Misschien kun je na wat hulp wel doorstromen naar een betaalde baan. 


Is dit iets voor jou?

Hou jij van houtbewerking? Of gaat je hart sneller kloppen van werken in de catering? Vertel ons wat jij leuk vindt en we helpen je graag aan een passende baan. De bedrijven en organisaties waar wij mee samenwerken zijn heel divers. Van restaurants tot winkels en boerenbedrijven. Er is altijd iets dat bij jou past!


Voor bedrijven met een groot hart

Ben jij een werkgever met een groot maatschappelijk hart? Dan maken we graag een match tussen jou en onze kandidaten. Elk bedrijf heeft regelmatig terugkerende taken: helpen met inpakken of het bijvullen van voorraden. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt doen dit werk met veel plezier. Ze draaien mee in de maatschappij en ervaren persoonlijke groei. Voor werkgevers biedt het ook voordelen. Zo draagt het bij aan een sociaal imago en zijn er geen kosten voor arbeid. Ook gemeenten kunnen vanuit de Wmo een beroep op ons doen. 

Samen doen wat wél kan

Goede begeleiding en het managen van verwachtingen is belangrijk om samen succesvol te zijn. Onze trajectbegeleiders kijken naar de vaardigheden, wensen en ontwikkelmogelijkheden van werknemers. Ze helpen hen op weg binnen het bedrijf en coachen onder andere op zelfstandig werken, veiligheid en gedrag. De begeleider komt regelmatig langs om te kijken of het voor beide partijen naar wens verloopt.

Een goed en zinvol leven voor iedereen in Friesland

Wij geloven dat iedereen maakt kans op zinvol werk en kan een bijdrage leveren aan de maatschappij. Alliade staat daarom open voor elke werkvraag. Voor elk bedrijf en elke gemeente in Friesland. Ons werk is altijd maatwerk. Neem gerust contact op als je meer wilt weten.

Locaties