Ria Van der Vegt - Van den Akker

1980-1986: Verpleegkundige Coronary Care en medium Care ziekenhuis De Tjongerschans Heerenveen, 1989-2004 Hartrevalidatieverpleegkundige Diaconessenhuis Meppel, 2004-2008 Hartfalenverpleegkundige Diaconessenhuis Meppel, 2008-2010 Nurse practioner i.o. hartfalenpolikliniek Diaconessenhuis Meppel, 2010-2019 Verpleegkundig specialist chronische zorg bij somatische aandoeningen, 2019 - heden Verpleegkundig specialist Advies en behandelcentrum Meriant

De uitdaging in het werk ligt voor mij in het vergroten van de kwaliteit van leven van kwetsbare mensen. En hen, maar ook hun naasten, meer kracht te geven door veel te vertellen over hun ziekte en aandacht te besteden aan de lichamelijke en geestelijke gevolgen ervan.

Ik probeer door mijn verpleegkundige kennis en holistische visie een bijdrage te leveren. Bij deze visie staat de mens als één geheel centraal. Dus het lichaam en de geest.

Op deze manier probeer ik mensen meer te kunnen laten focussen op de dingen die goed gaan. Ik hoop dat mensen weer meer regie over hun leven én hun ziekte gaan ervaren.

  • Delen

Kenmerken


Categorieën
Leeftijdscategorieën Ouderen
Hoofdgebieden Ouderenzorg

Algemeen
Functie titel Verpleegkundig specialist

Specialist
Studie HBO- Masteropleiding Advanced Nursing Practice Hanze Hogeschool Groningen
Big-registratienummer 4900 3227 330
Aandachtsgebieden Advies en behandelcentrum
  • Delen

Gerelateerde pagina's


Behandelingen