Kom in actie als bedrijf

Maatschappelijk betrokken

Lever met jouw medewerkers of collega's een actieve bijdrage aan het fonds. Samen kijken we graag naar de meest optimale samenwerkingsvorm.

Lever met jouw medewerkers of collega's een actieve bijdrage aan het fonds. Samen kijken we graag naar de meest optimale samenwerkingsvorm.

Hang er bijvoorbeeld een thema of project aan. Of geef een bedrijfsfeest dat in teken van de ‘zorg’ staat. Of doe mee aan een sportief evenement om zoveel mogelijk (sponsor)geld op te halen. Meerdere bedrijven hebben zich al bij het fonds aangesloten. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

Steun op de manier die jij wilt

  • Elke financiële bijdrage is welkom, groot of klein. Kleine donatie maken één wens mogelijk. Dankzij grotere giften zijn er structureel bijzondere uitjes mogelijk en meer wensen die uitkomen.

  • Door ons op te nemen in je testament zorg je voor een betekenisvol nalatenschap. 

  • Door periodiek een schenking te doen, doneer je op een slimme manier belastingvrij.  

  • Laat jouw bedrijf actief bijdragen aan unieke belevenissen en toon jullie maatschappelijke betrokkenheid.

  • Wil je van dichtbij meemaken hoeveel plezier en bijzondere momenten de wensen opleveren? Draag een steentje bij door als vrijwilliger mee te helpen. En wie weet krijg ook jij mooie herinneringen voor het leven. 

    Hoe wordt jouw donatie besteed?

    Jaarlijks krijgen cliënten de mogelijkheid om een wens in te dienen. Met jouw bijdrage maak je het vervullen van deze wensen mogelijk.