Ballonvaart

Wat is mooier dan samen met je geliefde een ballonvaart maken...

Wat is mooier dan samen met je geliefde een ballonvaart maken...

Voor liefdeskoppel Jurjen en Astrid kwam deze droom uit! Samen gingen ze de uitdaging aan en stapten ze in de luchtballon. Jurjen werkt bij Poppingahiem (Creatief en Tuin) Astrid is actief bij Carré. Beide zijn Werk & dagbestedingslocaties van Alliade.


Bekijk de impressies van de ballonvlucht

Het Samen doen wat wél fonds

Het Samen doen wat wél fonds draagt actief bij aan een goed en zinvol leven voor de cliënten van Alliade. Waardevolle ervaringen opdoen en nieuwe herinneringen maken, daar gaan we voor bij Alliade. Voor jong en oud!

Meedoen in de samenleving geeft zelfvertrouwen en eigenwaarde. Het gevoel dat je ertoe doet. Alliade is blij om dit een extra impuls te geven vanuit het Samen doen wat wél kan fonds.

'Waardevolle ervaringen opdoen en nieuwe herinneringen maken'

Bekijk ook de andere gerealiseerde wensen

Inmiddels hebben we ruim 50 wensen vervuld. En we gaan door! Ook volgend jaar willen we weer heel veel cliënten verrassen met een mooie activiteit.


Contact

Wil je meer weten over ons 'Samen doen wat wel kan fonds' of misschien zelfs een donatie doen? Neem dan contact op met Helga Kooijstra, fondsenwerver bij Alliade.

Alliade is er voor jou. Met gehandicaptenzorg, ouderenzorg, jeugdzorg, werk en dagbesteding en maatschappelijke ondersteuning in Friesland. Daarbij kijken we vooral naar wat wél kan.