Racedag

Drie… twee… één… start! Op een zonnige woensdag in september beleefden een aantal cliënten een onvergetelijke dag op het TT circuit in Assen.

Drie… twee… één… start! Op een zonnige woensdag in september beleefden een aantal cliënten een onvergetelijke dag op het TT circuit in Assen.

Voor de deelnemende cliënten werd een droom werkelijkheid: racen op het circuit. Ze kregen de kans om in een echte raceauto plaats te nemen, bestuurd door een ervaren coureur. Met hoge snelheden scheurden ze over het circuit. Maar dat was nog niet alles. De cliënten konden ook zelf achter het stuur kruipen en een echte auto besturen op de junior track! En dat zonder rijbewijs.

De racedag op het TT circuit in Assen is een goed voorbeeld van hoe het Samen doen wat wél kan-fonds bijdraagt aan het realiseren van geluksmomenten voor cliënten. Het was voor veel cliënten ook een spannende dag vol uitdagingen, maar iedereen heeft intens genoten. Cliënt Jacob was erbij: ‘Kom maar op, Max Verstappen, ik ben klaar voor je!’

 


Bekijk de impressies van de racedag

Het Samen doen wat wél kan fonds

Het Samen doen wat wél fonds draagt actief bij aan een goed en zinvol leven voor de cliënten van Alliade. Waardevolle ervaringen opdoen en nieuwe herinneringen maken, daar gaan we voor bij Alliade. Voor jong en oud!

Meedoen in de samenleving geeft zelfvertrouwen en eigenwaarde. Het gevoel dat je ertoe doet. Alliade is blij om dit een extra impuls te geven vanuit het Samen doen wat wél kan fonds.

'Waardevolle ervaringen opdoen en nieuwe herinneringen maken'

Bekijk ook de andere gerealiseerde wensen

Inmiddels hebben we ruim 50 wensen vervuld. En we gaan door! Ook volgend jaar willen we weer heel veel cliënten verrassen met een mooie activiteit.


Contact

Wil je meer weten over ons 'Samen doen wat wel kan fonds' of misschien zelfs een donatie doen? Neem dan contact op met Helga Kooijstra, fondsenwerver bij Alliade.

Alliade is er voor jou. Met gehandicaptenzorg, ouderenzorg, jeugdzorg, werk en dagbesteding en maatschappelijke ondersteuning in Friesland. Daarbij kijken we vooral naar wat wél kan.