Dagje AquaZoo

De kinderen van Kinderdagcentrum De Vlieger beleefden samen een dagje AquaZoo. Naast alle begeleiders, waren ook de ouders uitgenodigd om mee te gaan.

Geertje Bijlsma, begeleider bij het kinderdagcentrum: ‘We merken dat veel ouders niet de mogelijkheid hebben om met hun kinderen een leuk dagje uit te beleven. Bijvoorbeeld omdat het te duur is of omdat ze geen rijbewijs hebben. Daarom is het zo mooi dat nu ook alle ouders mee kunnen. Doordat de kinderen soms weinig prikkels kunnen verdragen, is niet elk pretpark of elke dierentuin geschikt. AquaZoo is een leuke plek voor álle kinderen.' 


Bekijk de impressies van het strand van Callantsoog

Het Samen doen wat wél fonds

Het Samen doen wat wél fonds draagt actief bij aan een goed en zinvol leven voor de cliënten van Alliade. Waardevolle ervaringen opdoen en nieuwe herinneringen maken, daar gaan we voor bij Alliade. Voor jong en oud!

Meedoen in de samenleving geeft zelfvertrouwen en eigenwaarde. Het gevoel dat je ertoe doet. Alliade is blij om dit een extra impuls te geven vanuit het Samen doen wat wél kan fonds.

'Waardevolle ervaringen opdoen en nieuwe herinneringen maken'

Bekijk ook de andere gerealiseerde wensen

Inmiddels hebben we ruim 50 wensen vervuld. En we gaan door! Ook volgend jaar willen we weer heel veel cliënten verrassen met een mooie activiteit.


Contact

Wil je meer weten over ons 'Samen doen wat wel kan fonds' of misschien zelfs een donatie doen? Neem dan contact op met Helga Kooijstra, fondsenwerver bij Alliade.

Alliade is er voor jou. Met gehandicaptenzorg, ouderenzorg, jeugdzorg, werk en dagbesteding en maatschappelijke ondersteuning in Friesland. Daarbij kijken we vooral naar wat wél kan.